Ik heb schade

Autoschade is erg vervelend. Het is dan ook fijn als u snel en vakkundig wordt geholpen. Of het nu een grote of kleine schade is, bij Autoschadeherstelbedrijf Rinie Hommersom bent u aan het juiste adres. Van lakspuiten, uitdeuken, richt- en plaatwerk tot het aanbrengen van de vernislaag. Maar ook voor het restylen en uitdeuken zonder spuiten bij kleine deukjes door bijvoorbeeld hagelschade kunt u bij ons terecht.

Aanmelden schade
Als u schade heeft is het verstandig om direct bij ons langs te komen. Wij taxeren de schade. Samen met u kijken we of het verstandig is om de schade te claimen bij de verzekering of niet. Soms is het verstandig om zelf te betalen in verband met de no-claim.

Verzekering
Als de schade wordt geclaimd bij de verzekeringmaatschappij, komt er vaak een expert vanuit de maatschappij langs om de schade te taxeren. De expert komt meestal binnen één of twee dagen na de melding langs. Wij hebben de contacten hierover. Als het nodig is, kunt u tijdelijk een auto van ons krijgen. Veel mensen denken dat ze verplicht zijn hun auto te laten repareren door een bedrijf die de verzekeringsmaatschappij aangeeft. Dit is een fabeltje. Het kan zijn dat ze aangeven dat u bij het inschakelen van een ander bedrijf eigen risico moet betalen. Dit hoeft niet, wij nemen deze kosten voor onze rekening.